logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
[email protected]
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search

Avís legal

AVÍS LEGAL, INFORMACIÓ GENERAL I CONDICIONS D’ÚS

Informació General
Per a donar compliment amb el que s’estableix en la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, a continuació s’indiquen les dades d’informació general d’aquest lloc web.
Titular: CAN BAYARRI S.L
Adreça: C/Nou 3, Viladrau, 17406, Girona
Contacte: [email protected] o 34 623 55 97 86
C.I.F.: B55287825
Inscrita en el Registre Mercantil de Girona foli 177, Fulla GI-61762, Tom: 3137

Acceptació de l’avís legal i condicions d’ús
Mitjançant aquest avís legal i condicions d’ús, CAN BAYARRI S.L (d’ara endavant BAYARRI) informa els usuaris de la pàgina Web de la seva propietat (d’ara endavant “la Pàgina”), sobre les condicions d’ús de la Pàgina. La utilització de les Pàgina atribueix la condició de “Usuari” a tota persona física major d’edat interessada en els productes i serveis de BAYARRI i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal en la versió publicada per BAYARRI en el moment mateix en què l’Usuari accedeixi a la Pàgina. BAYARRI es reserva el dret a modificar l’avís legal i les condicions d’ús per a adaptar novetats legislatives o jurisprudencials.

Condicions d’accés i utilització de les pàgines
L’Usuari es compromet a utilitzar la Pàgina de conformitat amb la llei, el present avís legal i les condicions d’ús que es posen en el seu coneixement per BAYARRI, així com amb la moral i bons costums generalment acceptades i l’ordre públic. A aquest efecte, l’Usuari s’abstindrà d’utilitzar la Pàgina amb finalitats o efectes il·lícits, prohibits en el present document, lesius dels drets, sensibilitat o interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, deteriorar o impedir la normal utilització de la Pàgina. En particular, i a títol merament indicatiu i no exhaustiu, l’Usuari es compromet a no transmetre, difondre o posar a la disposició de tercers informacions, dades, continguts, missatges, gràfics, dibuixos, fotografies, enregistraments, programari i, en general, qualsevol classe de material ofert als usuaris a través de la Pàgina i a no utilitzar les dades obtingudes de la Pàgina per a realitzar comunicacions electròniques, publicitàries, promocionals o comercials no consentides prèviament per BAYARRI.

Polítiques de privacitat- Protecció de dades de caràcter personal 
El tractament de les dades de caràcter personal dels Usuaris del Lloc web es realitzarà conforme al que es disposa en la “Informació Bàsica”, “Informació addicional sobre Protecció de Dades” i “Política de Cookies”.
Drets de propietat intel·lectual i industrial
Determinats continguts de la Pàgina, com ara, logos o marques, són de l’exclusiva propietat de BAYARRI, propietari de la marca CA BERRI. Per tant, està prohibida la reproducció, utilització, modificació, distribució, manipulació, així com qualsevol ús que excedeixi d’una utilització normal i necessària per a l’ús de la Pàgina i sense que pugui entendre’s que l’ús o accés a la Pàgina atribueixi a l’Usuari dret algun sobre les citades marques, noms comercials, signes distintius i/o continguts (més enllà de l’estrictament necessari per al correcte ús de la Pàgina). Queda prohibit tot acte per virtut del qual l’Usuari del servei pugui explotar o servir-se comercialment, directament o indirectament, íntegrament o parcialment, o beneficiar-se, directament o indirectament, amb o sense lucre, de qualsevol dels continguts, imatges, formes, índexs i altres expressions formals que formin part de la Pàgina, o de l’esforç dut a terme per BAYARRI per al seu funcionament, sense permís previ i per escrit de BAYARRI o del propietari de la marca Ca Berri. En concret, queda prohibit tot link, hyperlink o vincle similar que pugui establir-se en direcció a la Pàgina. Qualsevol transgressió del que es disposa en aquest punt serà considerada com a lesió dels legítims drets de Propietat intel·lectual de BAYARRI i/o del propietari de la marca, sobre la Pàgina i tots els continguts d’aquesta.

Qualitat de servei
BAYARRI realitza tots els seus esforços per mantenir actualitzada la Pàgina i perquè l’Usuari pugui accedir a la mateixa en tot moment. No obstant això, és possible que per raons tècniques el visionat i funcionament de la Pàgina no sigui sempre correcte o complet. BAYARRI declina qualsevol responsabilitat en cas que existeixin interrupcions o un mal funcionament del servei per raons que no li siguin directament imputables. BAYARRI no es fa responsable per caigudes de la xarxa, pèrdues de negoci a conseqüència d’aquestes caigudes, suspensió temporal de la Pàgina o qualsevol altre tipus de mal directe o indirecte que pugui ser causat a l’Usuari. Tampoc es responsabilitza o garanteix que el contingut o programari al qual pugui accedir-se a través de la Pàgina, estigui lliure d’error o causi un mal. Així mateix, BAYARRI no es fa responsable dels danys que poguessin ocasionar-se als usuaris per un ús inadequat de la Pàgina. Sense perjudici del que s’ha dit anteriorment, BAYARRI podrà suspendre temporalment el contingut de la Pàgina per raons de manteniment o reparació dels seus sistemes, i introduir quants canvis en la Pàgina estimi oportuns. En qualsevol cas, la configuració i capacitat dels equips de l’Usuari haurà de ser suficient per a permetre el correcte ús dels serveis que s’ofereixen a través de la Pàgina, responsabilitzant-se l’Usuari de la seva correcta instal·lació. Respecte de l’accés a Internet a través de dispositius mòbils, l’Usuari haurà de disposar de tot l’equip i programari necessari per a poder utilitzar el servei, així com tenir correctament configurada la connexió per a l’accés al servei. L’accés a Internet a través de dispositius mòbils pot portar associats costos de navegació afegits de l’operadora. L’import d’aquests costos dependrà de les tarifes i condicions que cada Usuari tingui contractades amb la seva operadora de telefonia mòbil pel que en cap cas, podrà ser considerat BAYARRI responsable de tals costos.

Prohibicions
Queda expressament prohibida:
1.- La utilització de qualsevol dels continguts i/o serveis amb finalitats o efectes il·lícits, prohibits en el present avís legal i condicions d’ús, lesius dels drets i interessos de tercers, en concret i sense que tingui caràcter exhaustiu: qualsevol forma de violació dels drets de tercers sobre la seva intimitat, honor, pròpia imatge, secret en les comunicacions o protecció de dades personals.
2.- La utilització de continguts i serveis que es trobin protegits per qualsevol dret de propietat intel·lectual o industrial pertanyents a BAYARRI, al propietari de la marca, o a tercers, sense que l’Usuari hagi obtingut prèviament i per escrit autorització dels legítims titulars per a dugués a terme l’ús que efectua o pretén efectuar.
3.- La reproducció, còpia, distribució, comunicació, transformació o modificació els continguts, tret que es compti amb l’autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.
4.- La Incorporació de virus o altres elements físics o electrònics que puguin danyar o impedir el normal funcionament de la xarxa, del sistema, o d’equips informàtics de BAYARRI o de tercers, o que puguin danyar els documents electrònics i arxius emmagatzemats en aquests equips informàtics.
5.- L’obtenció o fins i tot l’intent d’obtenció dels continguts emprant per a això mitjans o procediments diferents dels que, segons els casos, s’hagin posat a la seva disposició a aquest efecte en general o dels quals s’emprin habitualment en Internet a aquest efecte.

Continguts de les pàgines
La informació que apareix en la Pàgina és la vigent en la data de la seva última actualització. BAYARRI es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació de la Pàgina. Així mateix, BAYARRI fa els màxims esforços per a evitar qualsevol error en els continguts que poguessin aparèixer en aquestes.

Notificacions
Totes les notificacions i comunicacions per part de l’Usuari a BAYARRI es consideraran eficaços, amb caràcter general, quan es dirigeixin d’alguna de les següents formes: (i) Enviament per correu postal a la següent adreça: C/Nou 3, Viladrau, 17406, Girona i (ii) Enviament per correu electrònic a l’adreça de correu electrònics: [email protected].
No obstant l’anterior, vostè també disposa del número de telèfon +34 623 55 97 86.
Legislació aplicable i jurisdiscción 
El present avís legal i condicions d’ús es regeix en tots i cadascun dels seus extrems per les lleis espanyoles. En cas de controvèrsia, les parts se sotmetran als Jutjats i Tribunals que resultin competents per a dilucidar qualsevol reclamació.
Plataforma de resolució de litigis en línia de la Unió Europea 
En compliment del que es disposa en la Llei 7/2017, de 2 de novembre, per la qual s’incorpora a l’ordenament jurídic espanyol la Directiva 2013/11/UE, del Parlament Europeu i del consell, de 21 de maig de 2013, relativa a la resolució alternativa de litigis en matèria de consum, l’informem que a través de l’enllaç https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=es podrà accedir a la plataforma de resolució de litigis en línia de la Unió Europea a la qual es refereix el Reglament (UE) núm. 524/2013 del Parlament Europeu i del Consell, de 21 de maig de 2013.

logo

HOME
EL RESTAURANT
LA CARTA
FILOSOFIA
EL PROGRAMA
CONTACTE
AVÍS LEGAL
POLÍTICA DE COOKIES
POLÍTICA DE PRIVACITAT

@CAN BERRI SL Tots els drets reservats

Els Berri és com es coneixia a la nostra família a La Salzadella, un poble del Baix Maestrat on va néixer el meu avi. Restaurant braseria situada a la població de Viladrau dintre del parc natural del Montseny. Inaugurada l’any 2017, especialitzats en cuina catalana tradicional, brasa i productes de proximitat.

Acceptem gossos amb propietaris educats.

Segueix-nos:

Amb el finançament de:

90d94a49-f782-4f9a-8c49-db66b226b970
204d752b-ba9a-4565-ae4d-592d50387a0e
d8a68b44-faf5-457a-a300-c31d8e217e32