Treballem la cuina catalana amb tot l’amor que se li pot donar, però també amb molt treball darrere. Cada plat té una elaboració pròpia, respectant els passos i els temps que requereixen, com aquestes llenties elaborades amb brou casolà bullit durant 48h, amb un vel de papada ibérica Joselito i una piparra coronant el plat.
CUINA CATALANA TRADICIONAL
Trobem que la cuina catalana es fascinant, i intentem conservar al màxim les receptes originals de cada plat, aportant el nostre toc personal. Disfrutem amb el que fem.
RESPECTE PEL PRODUCTE
Tractar bé el producte es tan bàsic com saber escollir-lo. Intentem tenir els màxims productes possibles de proximitat. En alguns casos, com la vedella gallega, ens allunyem una mica.
PLATS FORA DE CARTA
Sempre que és possible, intentem posar a l’abast dels clients algún plat fora de carta amb productes de temporada.
SOM ALL FRIENDLY
Sempre que existeixi respecte, les nostres portes estan obertes a tothom. Gossos, nens, cadires de rodes, la discriminació no hauria d’existir.
Els Berri és com es coneixia a la nostra família a La Salzadella, un poble del Baix Maestrat on va néixer el meu avi. Restaurant braseria situada a la població de Viladrau dintre del parc natural del Montseny. Inaugurada l’any 2017, especialitzats en cuina catalana tradicional, brasa i productes de proximitat.