logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
[email protected]
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search

UN ENTORN PRIVILEGIAT

Situat a Viladrau

Situat a la comarca d’Osona, ens trobem al parc natural del Montseny, i tenim la sort de poder gaudir d’unes vistes a la muntanya de Matagalls que t’omplen de vida la mirada.

 

Can Berri és una petita braseria, molt acollidora, que disposa a més d’una terrassa exterior que a la nit és màgica. 

 

El nostre servei de reserves es fa per whatsapp, amb confirmació de reserva, ja que el nostre espai es reduït. Tenim un tracte amable i proper, estimem el nostre personal i tenim un equip de 10, sense ell els nostres serveis no serien possibles.

 

Sou benvinguts a la nostra petita família, acceptem gossos amb propietaris educats.

 

LA HISTÒRIA

Els Berri

Al Baix Maestrat hi ha un poble molt bonic, perquè en ell va néixer el meu pare que es diu La Salsadella. El nostre cognom, Bayarri, hi va arribar procedent de la costa, on és molt freqüent, sobretot a Peníscola i Benicarló, i figura en els rètols de molts carrers, establiments i el porten un gran nombre dels seus habitants.

A la Salsadella, famosa per les millors cireres del món, per l’antic trinquet i els correbous de la festa major, amb família per tot arreu, col·loquialment, la casa de la família del meu pare l’anomenaven Can Berri, i als seus ocupants, per extensió, els Berri.

Hèctor Bayarri, propietari

Reserva una taula

logo

HOME
EL RESTAURANT
LA CARTA
FILOSOFIA
EL PROGRAMA
CONTACTE
AVÍS LEGAL
POLÍTICA DE COOKIES
POLÍTICA DE PRIVACITAT

@CAN BERRI SL Tots els drets reservats

Els Berri és com es coneixia a la nostra família a La Salzadella, un poble del Baix Maestrat on va néixer el meu avi. Restaurant braseria situada a la població de Viladrau dintre del parc natural del Montseny. Inaugurada l’any 2017, especialitzats en cuina catalana tradicional, brasa i productes de proximitat.

Acceptem gossos amb propietaris educats.

  • Español

Segueix-nos:

Amb el finançament de:

90d94a49-f782-4f9a-8c49-db66b226b970
204d752b-ba9a-4565-ae4d-592d50387a0e
d8a68b44-faf5-457a-a300-c31d8e217e32